Club NOTICIAS
Miércoles, 28 de Julio, 2010
GOLF MONTANYA
EL GOLF MONTANYÀ FA 20 ANYS!!
El nostre Club es vesteix de gala al Sopar Social d’Estiu

10 de Juliol 2010

Aprofitat la Festa Social celebrada cada Juliol al nostre Club amb el Torneig Social d’Estiu, el Golf Montanyà es vesteix de gala per commemorar el 20è aniversari del Club.

La jornada solejada va començar amb un índex de participació superior a la dels anys anteriors. Emplenant les nostres instal·lacions de famílies amb moltes ganes de golf i gresca. El “Planning” per al dia era senzill però a l’hora atractiu i divertit. Scramble per gaudir de les excel·lents condicions en les que està el Camp, aperitiu, entrega de premis als guanyadors socials de tot l’any i sopar de gala.

Enguany el sopar va estar amenitzat per un magnífic, intuïtiu i divertit Jordi LP que amb el seu humor musical i en ocasions àcid va posar el seu toc màgic a un deliciós sopar a càrrec del Restaurant l’Estanyol.

No cal oblidar, com sempre, la divertida i alhora didàctica intervenció del President del Comitè de Competició. Que, com ens té acostumats, va iniciar l’entrega de premis amb la col·laboració i gran aportació de TOUS en els obsequis d’enguany.

També va haver lloc per fer un sentit homenatge a la jugadora més internacional del Golf Montanyà. Es tracta de la Mireia Prat, on se li va concedir la Insígnia del Club, el més alt reconeixement per la seva fabulosa trajectòria golfística i humana.

Premis per a molts, referències per a altres, trofeus pels guanyadors i dues intervencions molt emotives per a tots. Els nostres Guanyadors Socials, Núria Palau i Mario Salamanca, ens van obsequiar a tots amb respectius discursos on ens recordaven quina és la força més gran del nostre estimat Club. I no és el magnífic camp (que també), i no la preciosa masia que ens acull (que també), i no és el prestigiós restaurant (que també); sinó totes les persones que formem el Golf Montanyà.