Club NOTICIAS
Lunes, 26 de Julio, 2010
GOLF MONTANYA
ESPECTACULAR FINAL SOCIAL MASCULINA! COMPETITIVITAT, FAIR PLAY I EMOCIÓ FINS AL FORAT 36
LA REGULARITAT I PERCEVERANÇA EN EL SOCIAL FEMENÍ DEL CLUB VAN DONAR LA VICTÒRIA A NÚRIA PALAU
MARIO SALAMANCA GUANYADOR SOCIAL MASCULÍ 2010

04, JULIOL 2010

El Club de Golf Montanyà va viure una de les jornades més intenses el passat diumenge 04 de Juliol amb la celebració de les Finals Social del Club Masculina i Femenina.

Social Masculí del Club

Mario Salamanca es va alçar com a Campió del Club 2010 després d’un emocionant Matx marcat per la gran competitivitat i fair play dels finalistes i una torrencial tempesta al final de la tarda.

Al acabar la primera volta de 18 forats semblava que la balança s’inclinava cap a M. Salamanca ja que va finalitzar 2 sobre en Carles Palau. Però el millor estava per arribar. On el magnífic Sub-Campió Carles Palau va demostrar la seva força al remuntar-li l’avantatge al forat 3 de la segona volta. En aquell moment semblava que la final es decidiria a favor d’en Carles ja que físicament es trobava millor estat  que el seu rival. En Carles mantindria aquesta superioritat fins al forat 13 on es van igualar una vegada més.

Ja estava prou emocionant quan la mare natura va voler aportar més “intringulis”  al Matx fent caure una tempesta, llamps i trons sobre els nostres finalistes. La final estava aturada al forat 15 esperant més emoció. I va arribar aproximadament una hora després on després de 34 forats, remuntades espectaculars i una tempesta increïble els nostres finalistes seguien empatats.

Finalment amb un cop d’efecte, sort per al guanyador i molta, molta i molta competitivitat; en el forat 17 de la segona volta, en Mario va guanyar un forat psicològicament decisiu, entrant a l’últim forat de la segona volta amb 1 sobre el Carles.

Felicitem al nostre Sub-Campió Carles Palau i al Campió Mario Salamanca per una final espectacular que es recordarà especialment per la seva emoció.

Social Femení del Club

Felicitem a la nostra Campiona del Club 2010 Núria Palau, guanyant amb autoritat i regularitat durant les dues jornades de la prova.

Les nostres dames van demostrar un cop més la seva velocitat i saber fer encarant-se de tu a tu amb unes banderes dignes per a un Social Femení de prestigi com al nostre.

La primera jornada celebrada el dissabte va decidir les finalistes per a l’absolut scratch i la consolació handicap.

La segona jornada va estar marcada pels resultats molt equilibrats entre totes les nostres finalistes.